Orvosi tevékenységünk: szív érrendszeri rizikószűrés (koleszterin, vércukor, triglicerid, boka-kar index mérés),
kardiológiai kivizsgálás, vérnyomás beállítás.

 

Oxigénterápia – Detox Body Styler: pihentető, szépítő, gyógyító kezelés

 

Az ionozált oxigén felhasználásával történő kezelésünk pihentető, szépítő, gyógyító kezelés. Egy olyan új innovatív kezelési módszer, amely feszes bőrt ígér a comboknak, a fenéknek és a hasnak. Számtalan pozitív hatása van. Gyorsítja a fogyást, jótékony hatással van az allergiás panaszokra. A 30 perces kezelés csodálatosan pihentet és stressz mentesít. Az eljárás tudományos alapokon nyugszik, melyet a Weyergans High-Care Ag. az orvostudománytól vett át.

 

 

VacuMed – fogyás, méregtelenítés, vérkeringés fokozás

 

Artériás és vénás keringési zavarok, nyirok oedema, fáradt láb tünetcsoport, diabeteses láb, szívelégtelenség kiegészítő kezelése a váltakozó pozitiv nyomás és a normál atmoszférás nyomás felhasználásával.

A cellulit elleni harc leghatékonyabb fegyvere, mely az egészséget is szolgálja. A vákuum- kezelés oxigénnel és tápanyagokkal teli friss vért juttat a lábakba, majd a túlnyomás az elhasznált vért a salakanyagokkal együtt a kiválasztó szervek felé továbbítja. A sima bőr, rugalmas kötőszövet, javuló vérkeringés, a hajszálértágulatok és visszerek állapotának egyértelmű javulása, az ödémák megszűnése az eredmény része!

 

Slide-Styler csúszóhullám kompressziós nyirokmasszázs

 

Ez a roppant kellemes masszázs a legkedveltebb kezelésünk. Olyan érzés, mintha 4 masszőr masszírozná egyszerre a testünket. Nincs kellemetlen érzés, fájdalom, csak nyugodt ellazulás. Gyorsítja a vér és nyirokkeringést, a salakanyagok kiürülését, ezáltal érezzük azonnal kedvező hatását. A kezelés egyedi kiegészítése a kar rmandzsetta, melyet a laza „integető” izom és a műtét utáni nyiroködéma csökkentésére is eredményesen alkalmazunk. Minden esetben a kúrakezelés a legoptimálisabb, az alkalmak száma a problémától függ, heti 2-3 naponta ajánljuk.