Amit csak mi csinálunk – szoftveres anamnézis

 

A High Care egyedülálló számítógépes KISS Anamnézis programja: Minden eredményes kúra alapja, melynek segítségével személyre szabottan összeállítjuk a legoptimálisabb kezelési kombinációkat és Ön biztos lehet az eredményben. Szánjon erre 1 órát, jelentkezzen be ingyenes állapotfelmérésünkre.

 

SPM – helyi vákuum kezelés: személyre szabott, helyi zsírpárnák kezelésére

 

Új, non-invasiv kozmetikai kezelés, műtét és szilikon nélkül!
Felmérések igazolják, hogy a hölgyek legnagyobb alakpoblémája a has a fenék és a comb körüli terület.Erre szolgál a helyi vákuum kezelésünk, mely fájdalom mentesen távolíthatja el a zavaró zsírpárnákat illetve cellulit okozta esztétikai hibát.

 

 

 

Oxigénterápia – Detox Body Styler: pihentető, szépítő, gyógyító kezelés

 

Az ionozált oxigén felhasználásával történő kezelésünk pihentető, szépítő, gyógyító kezelés. Egy olyan új innovatív kezelési módszer, amely feszes bőrt ígér a comboknak, a fenéknek és a hasnak. Számtalan pozitív hatása van. Gyorsítja a fogyást, jótékony hatással van az allergiás panaszokra. A 30 perces kezelés csodálatosan pihentet és stressz mentesít. Az eljárás tudományos alapokon nyugszik, melyet a Weyergans High-Care Ag. az orvostudománytól vett át.

 

 

VacuMed – fogyás, méregtelenítés, vérkeringés fokozás

 

Artériás és vénás keringési zavarok, nyirok oedema, fáradt láb tünetcsoport, diabeteses láb, szívelégtelenség kiegészítő kezelése a váltakozó pozitiv nyomás és a normál atmoszférás nyomás felhasználásával.

A cellulit elleni harc leghatékonyabb fegyvere, mely az egészséget is szolgálja. A vákuum- kezelés oxigénnel és tápanyagokkal teli friss vért juttat a lábakba, majd a túlnyomás az elhasznált vért a salakanyagokkal együtt a kiválasztó szervek felé továbbítja. A sima bőr, rugalmas kötőszövet, javuló vérkeringés, a hajszálértágulatok és visszerek állapotának egyértelmű javulása, az ödémák megszűnése az eredmény része!

 

Slide-Styler csúszóhullám kompressziós nyirokmasszázs

 

Ez a roppant kellemes masszázs a legkedveltebb kezelésünk. Olyan érzés, mintha 4 masszőr masszírozná egyszerre a testünket. Nincs kellemetlen érzés, fájdalom, csak nyugodt ellazulás. Gyorsítja a vér és nyirokkeringést, a salakanyagok kiürülését, ezáltal érezzük azonnal kedvező hatását. A kezelés egyedi kiegészítése a kar rmandzsetta, melyet a laza „integető” izom és a műtét utáni nyiroködéma csökkentésére is eredményesen alkalmazunk. Minden esetben a kúrakezelés a legoptimálisabb, az alkalmak száma a problémától függ, heti 2-3 naponta ajánljuk.

 

Zsírpárna kezelés, bőrfeszesítés – SPM

 

Az ősi, tradicionális gyógyító módszerként használt köpölyözést a High Care® Cosmetics a vákuumos testkezelés során  aklalmazza. A kezelés során nyirokaktiválás, kötőszövet feszesítés és zsírpárna csökkentést érünk el ott, ahol a probléma van. A makacs, lassan csökkenő depózsírok kezelésében nélkülözhetetlen, legyen szó akár hasi zsírpárnákról, lovaglónadrágról, combokról, karokról vagy hátról, esetleg striáról. De különleges kezeléseink közé tartozik a hajas fejbőr masszírozása is, amellyel a hajhullás sok esetben orvosolható. Javasoljuk: nyirokmasszázsra, zsírpárnák csökkentésére, bőrfeszesítésre tokától-bokáig. Legeredményesebb kúrában, heti 2-3 alkalommal.

 

Mellfeszesítés operáció nélkül – SPM

 

Cégünk egyedülálló módszere az SPM mellaplikátorral végzett mellkezelés. A futurisztikusan kinéző „melltartóban” a vákuumhatás ritmikus intervallumokban ismétlődik. Stimulálja a nyirokkeringést és vérkeringést, aktivizálva a kötőszövet sejtjeiben az anyagcserét, melynek hatására rugalmasabbá válik a mellszövet és megemelkednek a keblek. A kezelés kellemes, 30 percig tart, kúrában hozza meg a várt eredményt.

FIGYELEM! Mellkezelés előtt szűrő vizsgálat szükséges!

 

Alakformálás, karcsúsítás – Body Wrapping

 

A High Care® Cosmetics egyik legrégebbi kezelése, Magyarországon 1992 óta alkalmazzuk. Az eredeti, védett eljárásnak két „hamisíthatatlan alapanyaga” van, amely semmi mással nem helyettesíthető:

 • a tiszta gyógynövényeket tartalmazó aromaterápiás Zimt (fahéj) krém,
 • és a speciálisan erős és rugalmas légáteresztő fólia.

De van még egy nagyon fontos dolog: „a tudni, hogyan…”  A kívánt hatás kizárólag csak úgy érhető el, ha a kompressziós tekercselést szakszerűen hajtják végre. A „csomagolás” fokozza a salakanyagok elszállítását, csökkenti a depózsírokat! Eredménye cm-ekben mérhető! Egy kúra akár 1 konfekció méret változást is eredményezhet. A bőr feszessé, bársonyos tapintásúvá válik. Kúraszerű alkalmazására javasolt 8-10 kezelés, 2-3 naponta.

Mi kell még a sikerhez?

A DCT® módszereinek megismerése, majdan használata során Ön nyugodt lehet, jó úton van! Garantáltan eredményes lesz kúrája!

Még néhány jó tanács:

 • A sikerhez fontos, hogy 2,5 – 3 liter vizet fogyasszon.
 • rendszeres mozgás hozzátartozik a jó közérzethez. Sétáljon, fusson, kocogjon, ússzon vagy kerékpározzon heti rendszerességgel.

Mi a helyzet a diétával?

cellulit, narancsbőr kezeléseknél, amennyiben nincs súlyfeleslege, nem kell diétázni. Ha viszont súlyproblémái vannak, mindez elengedhetetlen. Fogyni csak kalória csökkentéssel lehet!

A High Care táplálék kiegészítői között mindent megtalál, ami a sikeres fogyáshoz szükséges. Fogyókúráját kezdje méregtelenítéssel, melyben nagy segítségére lehet Styler teánk. A fehérje lebontást a Bodyline készítmények tökéletessé. A szénhidrát bevitel csökkentésére pedig legújabb termékünk a Cr Plus lehet a megoldás, mivel segíti a zsírégetést, szabályozza a vércukor szintet. Minden fogyókúránál nagyon sok hasznos anyag is távozik a szervezetből, ezért Collamin készítményeink fogyasztása elengedhetetlenül szükséges a sikerhez és egészsége megtartásához.

 

Power Step kezelés

 

Fizikai aktivitás 10 perc alatt a nehezen hozzáférhető izmok erősítésére. Hatékony kiegészítése testkezeléseinknek a vibrációs izommozgatás segítségével.

Hatékonyan alkalmazható:

 • Súlycsökkentésre, alakformálásra, a lipolízisért – zsírbontásért felelős hormon aktiválása
 • Cellulit (narancsbőr) csökkentése, kötőszövet feszesítés az egész testen – arcon
 • Zsírégetés, izomfejlesztés
 • Csontritkulás megelőzése
 • Alsó végtagi érszűkület kezelése
 • Hormonháztartás javítása, boldogsághormon termelődése, stresszhormon csökkentése
 • Salakanyagok kiürülésének felgyorsítása