Exkluzív arc és testápolási termékek nagy választékban kaphatóak üzletünkben.

Timeless termékcsalád – az érett bőrre

Fagyöngy és hyaluron-sav komplex
Értékes összetevői a fagyöngy kivonat, a selyemprotein, hyaluronsav. Az érett, stresszes, öregedő bőr intenzív regenerálására és ápolására szolgáló krém. Intenzíven ránctalanít, hidratál és erősíti a bőr sajátos immunrendszerét. Hidratáló hab, szemkörnyék ápoló, intenzív éjszakai krém és nappali aktív maszk formában kapható.

A Soon Future ránctalanító ápoló
Rendkívül magas minőségű, anti-aging termék különleges összetevőkkel, nők és férfiak számára egyaránt ajánlott. Botox, hyaluronsav, E-vitamin, kollagén tartalmánál fogva az eredmény biztos.

Self termékcsalád

A hó alga, az aloe vera és az A, E-vitamin pantenol tartalma tökéletes anti-aging hatást biztosít. Fényvédő összetevője a napsugárzás káros hatásaitól véd.

Urban care – A 21. századi bőrápolás kozmetikai terméke!

Az Urban Care anti-pollution termékcsaládot a környezeti ártalmaktól terhelt bőr ápolására fejlesztették ki. Védelmet biztosít az ipari szmog, elektro-szmog, közlekedési eszközök káros anyagai, az ózon réteg elvékonyodásából származó UV-sugárzás, a nagyenergiájú fényt kibocsájtó eszközök (telefon, számítógép, laptop) káros hatásaival szemben. Biztosítják a bőr megfelelő anyagcseréjét, a kiváló hidratáltságot, csökkentik a szabad gyököket. Erősítik a bőr immunitását. A termékcsalád tagjai (szérum, nappali krém, éjszakai krém, maszk.) Könnyű állagú, kellemes illatú krém, mely aktiválja a bőr saját védőmechanizmusát, támogatja a bőr természetes regenerálódását, így minimalizálja a ráncok kialakulását. Javasolt a stresszes, érzékeny bőrűek és férfiak számára is.

Étrend kiegészítők

A Nutri Care termékcsalád:

  • Styler tea
  • L-Carnitint
  • Ananász tabletta és pezsgőtabletta
  • CR + chrome tartalmú fogyasztó tabletta
  • Folyékony kollamin- aminosav-koktél

Az étrend kiegészítőinket ajánljuk sportoláshoz, testsúlycsökkentéshez és a High-Care® eredményorientált testkezeléseihez.